Embotits
Casaponsa

100 anys
de tradició

HIJOS DE J. CASAPONSA, S.A. és una empresa familiar fundada l’any 1905 per Baudilio Casaponsa i actualment esta dirigida per la quarta generació, continuant amb una tradició de més de 100 anys. 

CASAPONSA està situada a la Vall de Bianya, al cor de la zona volcànica de la Garrotxa, província de Girona, una regió molt coneguda per les indústries càrnies i l’elaboració d’embotits curats. 

Visió

Ser una empresa capdavantera en el sector generant valor, marcant diferències i provocant a través dels nostres productes experiències visuals i de sabors. 

Missió

Fabricar i distribuir embotits i llard de qualitat adreçats al mercat Nacional i Internacional oferint alternatives al consumidor que cerca quelcom diferent.

Créixer progressivament continuant amb el negoci centenari de l’empresa. 

Valors

Confiança i
fidelitat del client

La combinació de la tradició amb les tècniques més modernes ens permet obtenir productes capaços de satisfer les necessitats dels clients més exigents i adaptar-nos a les noves tendències del mercat per oferir als nostres clients una línia de producte de total confiança i un servei de qualitat.

CASAPONSA està compromesa amb el medi ambient i la societat, segueix una política d’investigació constant basada en l’experiència, la innovació i la passió del nostre treball, uns valors que ens permeten aconseguir la confiança i la plena satisfacció dels nostres clients. 

Compromesos
amb la qualitat

CASAPONSA disposa d’unes instal·lacions de 8.000 m² equipades amb sistemes de producció que s’adapten contínuament a la innovació tecnològica per oferir la màxima garantia en seguretat alimentària. CASAPONSA compta amb un equip humà altament qualificat  i especialitzat en les tasques pròpies de cada procés productiu.

CASAPONSA és auditada anualment des de l’any 2007 per revalidar els certificats de qualitat IFS i BRC, els quals ens han estat atorgats amb la puntuació més alta, garantint el procés productiu i la qualitat dels nostres productes. 

Passió per
l'alta xarcuteria

CASAPONSA està especialitzada en la fabricació d’embotits curats elaborats amb matèries primeres procedents d’escorxadors d’absoluta seguretat, respectant el procediment i la preparació segons l’antiga i experimentada tradició xarcutera. Aquestes carns estan seleccionades sota estrictes normes de qualitat amb un absolut rigor i respecte per les normes higièniques i sanitàries de tots els productes destinats a l’alimentació.

CASAPONSA que compta amb productes exclusius i patentats, fabrica tots els seus productes a la seva planta, distribuint-los a través de la xarxa comercial a distribuïdors, importadors i la gran distribució, posicionant els productes CASAPONSA en diversos punts com l’alta restauració, establiments especialitzats, botigues delicatessen, cadenes de supermercats i la indústria.

CASAPONSA ofereix una amplia gamma d’embotits curats d’alta qualitat en diferents formats i cobertures, i el seu prestigiós llard de porc per a pastisseries i fabricants de pernil.

Casaponsa
al món

Actualment subministrem els nostres productes al mercat nacional i exportem en una gran varietat d’arreu de països del món.